Соус червоний з корінням

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 150 г моркви;
  • 1 цибулина;
  • 50 г ріпи;
  • 30 г вершкового маргарину;
  • 10 г петрушки та селери (коріння);
  • 30 г горошку чи квасолі;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЦибулю, моркву, ріпу, петрушку та селеру нарізати скибками або кубиками, спасерувати на маргарині, додати гарячий червоний соус, вино, перець та лавровий лист Огородник™, посолити та варити при слабкому кипінні 15-20 хвилин.
  • 2 крокУ кінці варіння додати зелений горошок або нарізані на шматочки стручки квасолі. Соус можна готувати і без вина. Подають до тушкованого м’яса та інших страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test