Соус червоний з мандаринами або апельсинами

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 150 г мандаринів чи апельсинів;
  • 50 г червоного сухого вина;
  • 20 г вершкового масла.

Процес приготування

  • 1 крокМандарини чи апельсини почистити та нарізати скибочками. Цедру нарізати тонкою соломкою, ошпарити кип’ятком для видалення гіркоти, кинути у вино та прокип’ятити 3-5 хвилин.
  • 2 крокПотім з’єднати з червоним соусом, довести до кипіння та заправити маслом. Мандарини та апельсини додати до готового соусу. Подають до смажених страв із птиці та дичини.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test