
Соус червоний з мандаринами або апельсинами
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г червоного соусу;
- 150 г мандаринів чи апельсинів;
- 50 г червоного сухого вина;
- 20 г вершкового масла.
Процес приготування
- 1 крокМандарини чи апельсини почистити та нарізати скибочками. Цедру нарізати тонкою соломкою, ошпарити кип’ятком для видалення гіркоти, кинути у вино та прокип’ятити 3-5 хвилин.
- 2 крокПотім з’єднати з червоним соусом, довести до кипіння та заправити маслом. Мандарини та апельсини додати до готового соусу. Подають до смажених страв із птиці та дичини.