Соус голландський з томатом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 склянки голландського соусу (основного);
  • 2 ч. л. томат-пасти;
  • 0,5 головки ріпчастої цибулі;
  • 1,5 склянки 3%-ого оцту;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • зелень петрушки;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЦибулю почистити, подрібнити та пасерувати, додати томат-пасту і тушкувати приблизно 3-5 хвилин.
  • 2 крокПотім додати оцет та варити 10-15 хвилин, помішуючи. В кінці приготування приправити спеціями Огородник™, з’єднати з голландським соусом, протерти через сито та прогріти до 60-70 градусів.
  • 3 крокДодати лимонний сік та перемішати. Готовий соус прикрашають подрібненою зеленню петрушки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test