Соус грибний основний

  • recipe-time

    Підготовка

    4 години

  • recipe-time

    Готувати

    120 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 30 г сушених грибів (800 г відвару);
  • 65 г маргарину;
  • 25 г ріпчастої цибулі;
  • 40 г борошна;
  • 20 г вершкового масла;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби перебрати, ретельно промити та залити холодною водою. Через 4-5 годин вийняти, перекласти в інший посуд та залити тією ж водою, але так, щоб з дна каструлі не потрапив осад.
  • 2 крокВарити при слабкому кипінні до м’якості (1-2 години), вийняти шумівкою, а відвар процідити, щоб із дна каструлі не потрапив осад. Приготувати борошняну пасеровку світло-жовтого кольору, трохи її охолодити та розвести грибним відваром, помішуючи лопаткою та знімаючи піну.
  • 3 крокВарені гриби промити гарячою водою, нашаткувати соломкою, покласти в соус, додати нашатковану та пасеровану цибулю, прокип’ятити та приправити сіллю, перцем Огородник™ та маслом. Подають до страв з овочів, картоплі та макаронних виробів.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test