Соус яблучний

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г яблук;
  • 10 г картопляного крохмалю;
  • 60-80 г цукру;
  • 50 г вина;
  • лимонна цедра.

Процес приготування

  • 1 крокЯблука нарізати, залити водою, відварити, протерти. Влити розведений водою крохмаль, вино, лимонну цедру, прокип’ятити.
  • 2 крокЯблучний соус смачніший, якщо використати печені яблука. Подають до смаженої гуски, качки, запіканок, пудингів, млинців, каш.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test