Соус яєчний солодкий

  • recipe-time

    Підготовка

    5 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • яйця - 200 г (5 шт.);
  • яйця (жовтки) - 75 г (5 шт.);
  • цукор - 400 г;
  • вино біле - 500 мл;
  • лимон - 1 шт.

Процес приготування

  • 1 крокЯйця і яєчні жовтки ретельно змішати з цукром, вином, тонко зрізаною з лимона цедрою та поставити пропаритися на слабкому вогні безперервно збиваючи металевим віником.
  • 2 крокЯк тільки соус збільшиться в об’ємі в 2-3 рази і температура досягне 70-75°С, вибрати з соусу цедру.
  • 3 крокПротягом 10-15 хвилин соус потрібно з’їсти, інакше він стане рідким.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test