Соус яєчний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г вершкового масла;
  • 12 яєчних жовтків;
  • 160 г 3%-ного оцту;
  • 150 мл води;
  • 10 г солі;
  • 2 горошини перцю ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокПерець горошком роздробити, покласти в посуд, залити оцтом та виварити на третину об’єму.
  • 2 крокПотім додати холодну воду, сирі яєчні жовтки і, безперервно помішуючи, проварити.
  • 3 крокКоли суміш загусне, влити тонкою цівкою розтоплене вершкове масло (не припиняючи розмішувати), посолити та процідити.
  • 4 крокСоус подають до смаженої риби, м’яса та нирок.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test