Соус яєчний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 2 сирих жовтки;
  • 100 г цукрової пудри або цукор-пісок;
  • 300 г білого виноградного вина;
  • 0,5 лимона.

Процес приготування

  • 1 крокЦілі яйця та жовтки збити з цукром, додати подрібнену на тертці лимонну цедру. Поставити посуд на слабкий вогонь та, безперервно збиваючи, поступово влити гаряче вино.
  • 2 крокСоус повинен бути пишним та подавати його бажано відразу, інакше він осяде. Подають до солодких пудингів та запіканок.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test