Соус Хайдарі

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    2 порции

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • йогурт натуральний – 200 г;
  • сир бринза – 60 г;
  • горіхи грецькі – 30 г;
  • оливкова олія – 30 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • лимонний сік – 1 ст. л;
  • м’ята – 1-2 гілочки;
  • сіль, перець, спеції – за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокПомістіть йогурт у посудину середнього розміру. Дрібно поріжте часник, перетріть нарізане ножем – так сильніше розкриється його аромат.
  • 2 крокДодайте часник до йогурту та наріжте бринзу. Всі інгредієнти перемішайте до утворення однорідної маси.
  • 3 крокДодайте спеції та оливкову олію.
  • 4 крокДрібно подрібніть горіхи і додайте їх до йогурту.
  • 5 крокДоповніть соус 1 ст. л. лимонного соку та дрібно нарізаною м’ятою. Утворену масу ретельно перемішайте, і надзвичайний соус готовий!

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test