
Соус кисло-солодкий з горіхами
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г червоного соусу;
- 80 г чорносливу;
- 30 г родзинок;
- 80 г грецьких горіхів;
- 50 г червоного вина чи оцту;
- 20 г вершкового масла;
- перець горошком ОгородникТМ;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- цукор;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЧорнослив відварити у воді. Відвар з’єднати з червоним соусом, додати вино чи оцет, перець та лавровий лист ОгородникТМ, і варити 10-15 хвилин.
- 2 крокПісля цього процідити, заправити цукром, сіллю, маслом, додати чорнослив без кісточок, родзинки, ошпарені та очищені від плівки та тоненько нарізані ядра грецького горіха, та прокип’ятити.
- 3 крокГотовий соус посипати тертим хріном. Соус можна готувати і без горіхів. Подають до відвареного м’яса та птиці.