Соус кисло-солодкий з горіхами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 80 г чорносливу;
  • 30 г родзинок;
  • 80 г грецьких горіхів;
  • 50 г червоного вина чи оцту;
  • 20 г вершкового масла;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • цукор;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЧорнослив відварити у воді. Відвар з’єднати з червоним соусом, додати вино чи оцет, перець та лавровий лист ОгородникТМ, і варити 10-15 хвилин.
  • 2 крокПісля цього процідити, заправити цукром, сіллю, маслом, додати чорнослив без кісточок, родзинки, ошпарені та очищені від плівки та тоненько нарізані ядра грецького горіха, та прокип’ятити.
  • 3 крокГотовий соус посипати тертим хріном. Соус можна готувати і без горіхів. Подають до відвареного м’яса та птиці.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test