Соус лимонний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 0,25 склянки майонезу;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 1 склянка молока;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • 1 ст. л. тертої цедри лимона;
  • 1 ст. л. зелені петрушки;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМайонез з’єднати з борошном та помішуючи, влити молоко, варити до загустіння.
  • 2 крокПоступово додати лимонний сік, натерту цедру лимона, сіль, зелень петрушки та розмішати. Подають до відвареної риби.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test