Соус «Мисливський»

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 30 г топленого сала;
  • 100 г свіжих білих грибів чи шампіньйонів;
  • 50  г сухого червоного вина;
  • 20 г вершкового масла;
  • зелень петрушки.

Процес приготування

  • 1 крокДрібно нарізані гриби та цибулю підсмажити на салі, додати у червоний соус та варити 12-15 хвилин.
  • 2 крокПотім додати вино, подрібнену зелень петрушки, довести до кипіння та заправити маслом. Подають до смаженої дичини та баранини.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test