Соус паровий

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г білого рибного соусу;
  • 30 г вершкового масла;
  • лимонний сік;
  • 50 г білого сухого вина;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ рибний білий соус за кілька хвилин до готовності додати масло, нарізане шматками, та добре помішувати поки масло повністю не розчиниться в соусі.
  • 2 крокПриправити лимонним соком, перцем Огородник™, сіллю та процідити через серветку або марлю.
  • 3 крокДля поліпшення смаку можна додати відвар з печериць або підігріте вино. Подають до припущеної або вареної риби.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test