Соус-розсіл

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г білого рибного соусу;
  • 50 г огіркового розсолу;
  • 25 г сухого білого вина;
  • 50 г вершкового масла;
  • лимонний сік;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ білий рибний соус незадовго до готовності влити вино, прокип’ячений та проціджений огірковий розсіл, і варити 8-10 хвилин.
  • 2 крокПісля цього приправити сіллю, перцем Огородник™, лимонним соком, маслом та процідити. Можна додати відварені хрящі осетрових риб, а також нарізані, очищені від насіння та шкірки, припущені солоні огірки та гриби.
  • 3 крокСоус можна приготувати без вина. Подають до припущеної та вареної риби.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test