
Соус-розсіл
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г білого рибного соусу;
- 50 г огіркового розсолу;
- 25 г сухого білого вина;
- 50 г вершкового масла;
- лимонний сік;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокУ білий рибний соус незадовго до готовності влити вино, прокип’ячений та проціджений огірковий розсіл, і варити 8-10 хвилин.
- 2 крокПісля цього приправити сіллю, перцем Огородник™, лимонним соком, маслом та процідити. Можна додати відварені хрящі осетрових риб, а також нарізані, очищені від насіння та шкірки, припущені солоні огірки та гриби.
- 3 крокСоус можна приготувати без вина. Подають до припущеної та вареної риби.