Соус шоколадний до м’яса

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 250 г чилі (середньої гостроти);
  • 2 великі цибулини;
  • 8 зубчиків часнику;
  • 100 мл оливкової олії;
  • 1 шт. гвоздики;
  • 2 горошини духмяного перцю ОгородникТМ;
  • 1 ст. л. майорану;
  • 3-4 шматочки гіркого шоколаду (70% какао);
  • 0,5 ч. л. чорного перцю горошком ОгородникТМ;
  • 100 мл яблучного оцту;
  • цукор;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПерець чилі очистити від насіння, разом з часником та цибулею обсмажити на сковороді, додавши гвоздику і майоран.
  • 2 крокПотім влити в сковороду стакан води, посолити та додати перець чорний горошком та перець духмяний Огородник™. Тушкувати під кришкою на слабкому вогні приблизно годину, поки цибуля не стане м’якою.
  • 3 крокДодати шоколад, щоб він розчинився. Вміст сковороди подрібнити в комбайні. Готовий соус може зберігатися в холодильнику тривалий час. Подають до відбивних, котлет, стейків та інших м’ясних страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test