Соус смородино-малиновий

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 150 г смородини;
  • 100 г малини;
  • 60-80 г цукру;
  • 130 г вершків;
  • 10 г картопляного крохмалю.

Процес приготування

  • 1 крокСмородину та малину перебрати, промити, залити невеликою кількістю води, прокип’ятити та перетерти через густе сито.
  • 2 крокЧастину рідини охолодити, змішати з картопляним крохмалем, влити в рідину, що залишилася, додати цукор, довести до кипіння та розмішати з вершками. Можна додати сирий жовток.
  • 3 крокПодають до каш, запіканок, пудингів та інших солодких страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test