Соус томатний основний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 250 г білого соусу;
  • 25 г вершкового масла;
  • 50 г томату-пюре;
  • 20 г ріпчастої цибулі;
  • 20 г моркви;
  • 20 г петрушки;
  • лимонний сік;
  • цукор;
  • мелений червоний перець ОгородникТМ;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ білий соус додати томат-пюре, пасеровані коріння, цибулю, лавровий лист та перець горошком Огородник™, та варити при слабкому кипінні 25-30 хвилин, час від часу помішуючи.
  • 2 крокПісля закінчення варіння приправити сіллю, цукром та меленим червоним перцем ОгородникТМ і лимонним соком, після чого процідити. Використовується для приготування томатних соусів з вином, овочами, грибами та інших страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test