Соус томатний з грибами та овочами

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г томатного соусу;
  • 90 г ріпчастої цибулі;
  • 80 г свіжих грибів (або 15 г сушених);
  • 45 г солодкого перцю;
  • 15 г моркви;
  • 10 г коріння петрушки чи селери;
  • 15 г маргарину;
  • 10 г вершкового масла;
  • зелень естрагону, шпинату;
  • часник;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМоркву, петрушку, солодкий перець, цибулю порізати соломкою; гриби порізати тонкими скибками.
  • 2 крокПідготовлені овочі спасерувати, а гриби підсмажити на маргарині, після чого додати до овочів, залити томатним соусом та варити при слабкому кипінні 15-20 хвилин.
  • 3 крокЗа 2-3 хвилини до закінчення варіння покласти дрібно порізані листя естрагону та шпинату, готовий соус приправити сіллю, дрібно нарізаним часником та вершковим маслом. Подають до овочевих та м’ясних страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test