
Соус томатний з грибами
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 400 г томатного соусу;
- 90 г ріпчастої цибулі;
- 80 г свіжих білих грибів або шампіньйонів (або 15 г сушених);
- 25 г сухого білого вина;
- 10 г маргарину;
- 15 г вершкового масла;
- часник;
- перець горошком ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокДрібно подрібнену цибулю спасерувати, а гриби нарізати тонкими скибками (сушені попередньо відварити) та підсмажити на маргарині.
- 2 крокПісля цього з’єднати з гарячим томатним соусом, вином, приправити перцем Огородник™ та варити 10-15 хвилин.
- 3 крокУ готовий соус додати дрібно нарізаний часник та вершкове масло. Подають до страв із відвареного і смаженого м’яса та птиці.