Соус томатний з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г томатного соусу;
  • 90 г ріпчастої цибулі;
  • 80 г свіжих білих грибів або шампіньйонів (або 15 г сушених);
  • 25 г сухого білого вина;
  • 10 г маргарину;
  • 15 г вершкового масла;
  • часник;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокДрібно подрібнену цибулю спасерувати, а гриби нарізати тонкими скибками (сушені попередньо відварити) та підсмажити на маргарині.
  • 2 крокПісля цього з’єднати з гарячим томатним соусом, вином, приправити перцем Огородник™ та варити 10-15 хвилин.
  • 3 крокУ готовий соус додати дрібно нарізаний часник та вершкове масло. Подають до страв із відвареного і смаженого м’яса та птиці.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test