
Соус томатний
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 700 г м’ясного бульйону;
- 55 г маргарину;
- 35 г борошна;
- 50 г моркви;
- 30 г ріпчастої цибулі;
- 20 г петрушки;
- 350 г томат-пюре;
- 10 г цукру;
- 75 г білого сухого вина;
- 50 г вершкового масла;
- молотий перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМоркву, петрушку і цибулю дрібно порізати та спасерувати на маргарині, додати томат-пюре та пасерувати ще 15-20 хвилин.
- 2 крокБорошняну білу пасеровку з’єднати з бульйоном, додати коріння з томатом та варити близько півгодини, після чого приправити спеціями Огородник™, вином, процідити та додати масло.
- 3 крокСоус можна готувати без вина. Подають до страв із смаженого м’яса та овочів.