Соус томатний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700 г м’ясного бульйону;
  • 55 г маргарину;
  • 35 г борошна;
  • 50 г моркви;
  • 30 г ріпчастої цибулі;
  • 20 г петрушки;
  • 350 г томат-пюре;
  • 10 г цукру;
  • 75 г білого сухого вина;
  • 50 г вершкового масла;
  • молотий перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМоркву, петрушку і цибулю дрібно порізати та спасерувати на маргарині, додати томат-пюре та пасерувати ще 15-20 хвилин.
  • 2 крокБорошняну білу пасеровку з’єднати з бульйоном, додати коріння з томатом та варити близько півгодини, після чого приправити спеціями Огородник™, вином, процідити та додати масло.
  • 3 крокСоус можна готувати без вина. Подають до страв із смаженого м’яса та овочів.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test