Соус цибулевий з гірчицею

  • recipe-time

    Підготовка

    5 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 2 цибулини;
  • 20 г вершкового масла;
  • 20 г гірчиці;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ дрібно нарізану спасеровану цибулю додати перець та лавровий лист Огородник™, додати червоний основний соус, трохи посолити та варити 10-15 хвилин. Потім суміш заправити гірчицею та маслом. Соус кип’ятити не потрібно, тому що гірчиця стане крупинками та втратить свій аромат.
  • 2 крокПодають до м’ясних биточків та котлет, тушкованого м’яса, смаженої ковбаси, сосисок та сардельок, а також використовують для приготування рагу.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test