Соус цибулевий з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 2 цибулини;
  • 25 г сушених білих грибів;
  • 20 г вершкового масла;
  • 60 г білого вина;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ дрібно порізану спасеровану цибулю додати так само дрібно нарізані гриби, перець та лавровий лист Огородник™, тушити 5-6 хвилин.
  • 2 крокПотім влити вино та виварити суміш на третину, після чого з’єднати її з червоним соусом, посолити та варити 10-15 хвилин при слабкому кипінні. Заправити маслом. Використовують при запіканні овочів, риби та м’яса.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test