Соус цибулевий з корнішонами (пікантний)

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    25 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г червоного соусу;
  • 2 цибулини;
  • 20 г вершкового маргарину;
  • 50 г корнішонів;
  • оцет;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • цукор;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокДрібно порізану цибулю спасерувати на маргарині до напівготовності, додати оцет, перець та лавровий лист Огородник™, кип’ятити 8-10 хвилин. Приготовану суміш з’єднати з червоним основним соусом, посолити, варити 10-15 хвилин при повільному кипінні, після чого заправити цукром, маслом та посипати нарізаними корнішонами.
  • 2 крокСоус подають до філе, лангетів, биточків та котлет із рубленого м’яса.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test