Соус ванільний

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 склянки молока;
  • 2 жовтки;
  • 3 ст. л. цукру;
  • ванілін.

Процес приготування

  • 1 крокЖовтки розтерти з цукром, а молоко прокип’ятити з ваніліном. Продовжуючи розтирати жовтки, підливати потроху гаряче молоко. Посуд з жовтками при цьому краще тримати на водяній бані.
  • 2 крокКоли все молоко з’єднається з жовтками, соус уварити до загустіння, але не кип’ятити. Подають до пудингів, запіканок, солодких страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test