Соус з яєць

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 ст. л. борошна;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 1,5 склянки молока;
  • 2 яйця;
  • 20-30 г зелені петрушки або селери;
  • 2 ст. л. сметани;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМасло з борошном розігріти у невеликій каструлі, обережно помішуючи, додати молоко.
  • 2 крокКоли соус загусне, зняти каструлю з вогню, додати круто відварені подрібнені яйця, зелень, сметану, сіль, перець Огородник™ та обережно перемішати.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test