Соус з печерицями та сметаною

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г печериць;
  • 1 невелика цибулина;
  • 2 ст. л. вершкового масла або оливкової олії;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 1 стакан грибного бульйону;
  • 150 мл сметани;
  • перець ОгородникТМ;
  • спеції ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЦибулю подрібнити, печериці нарізати кубиками середнього розміру. У сковороді на вершковому маслі обсмажити цибулю, потім потушкувати гриби до готовності на середньому вогні близько 20 хвилин.
  • 2 крокВ отриману суміш додати підігрітий бульйон та ретельно розмішати. Тушкувати кілька хвилин, потім додати сметану та спеції Огородник™, дати настоятися.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test