
Соус з печерицями та сметаною
-
Підготовка
5 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 300 г печериць;
- 1 невелика цибулина;
- 2 ст. л. вершкового масла або оливкової олії;
- 1 ст. л. борошна;
- 1 стакан грибного бульйону;
- 150 мл сметани;
- перець ОгородникТМ;
- спеції ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЦибулю подрібнити, печериці нарізати кубиками середнього розміру. У сковороді на вершковому маслі обсмажити цибулю, потім потушкувати гриби до готовності на середньому вогні близько 20 хвилин.
- 2 крокВ отриману суміш додати підігрітий бульйон та ретельно розмішати. Тушкувати кілька хвилин, потім додати сметану та спеції Огородник™, дати настоятися.