
Соус зі свіжих грибів
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
25 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 200 г свіжих грибів;
- 3 ст. л. сметани;
- 2 ст. л. борошна;
- 500 мл бульйону;
- 1 шт. ріпчастої цибулі;
- зелень петрушки, кропу;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокГриби промити, просушити та підсмажити на рослинній олії разом з подрібненою цибулею до золотистого кольору. До грибів додати борошно, всипати бульйон та тушкувати на маленькому вогні під кришкою близько 20 хвилин, поки соус не загусне.
- 2 крокСоус посолити, приправити перцем Огородник™ та додати сметану, тушкувати 2 хвилини і зняти з вогню, прикрасити подрібненою зеленню.