Соус зі свіжих грибів

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г свіжих грибів;
  • 3 ст. л. сметани;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 500 мл бульйону;
  • 1 шт. ріпчастої цибулі;
  • зелень петрушки, кропу;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби промити, просушити та підсмажити на рослинній олії разом з подрібненою цибулею до золотистого кольору. До грибів додати борошно, всипати бульйон та тушкувати на маленькому вогні під кришкою близько 20 хвилин, поки соус не загусне.
  • 2 крокСоус посолити, приправити перцем Огородник™ та додати сметану, тушкувати 2 хвилини і зняти з вогню, прикрасити подрібненою зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test