
Спагетті по-італійськи
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г помідорів;
- 300 г спагетті;
- 30 г маслин без кісточок;
- 2 зубчики часнику;
- 1 шт. перцю чилі;
- 3 ст. л. кетчупу;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- базилік;
- 1 ч. л. солі.
Процес приготування
- 1 крокПодрібнити часник та перець чилі, обсмажити на оливковій олії. Помідори очистити від шкірки, подрібнити та додати до часнику і перцю, довести до кипіння, додати кетчуп та дати покипіти ще 5 хвилин. Потім додати подрібнені маслини та тушкувати хвилин 5. За хвилину до готовності додати подрібнений базилік.
- 2 крокУ готові спагетті додайте оливкову олію. Гарячі спагетті викладіть на тарілку і зверху приправте соусом.