
Спагетті з креветками та помідорами
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 400-500 г креветок;
- 250 г спагетті;
- 2-3 шт. помідор;
- 2 зубчики часнику;
- 3-5 столових ложок оливкової олії;
- зелень петрушки;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКреветки очистити, голови відокремити та відкласти. Помідори очистити від шкірки та нарізати середніми кубиками. Часник розчавити плоскою стороною ножа та в розігрітій з олією сковороді обсмажити до золотистого кольору, вийняти його та викинути.
- 2 крокУ сковороду покласти голови креветок, смажити приблизно 5 хвилин, придавлюючи їх лопаткою, щоб отримати якомога більше соку. Голови видалити із сковороди. У сковороду додати очищені креветки та обсмажити їх протягом 2-3 хвилин. Креветки перекласти на тарілку та прикрити, щоб вони не охололи.
- 3 крокПомідори покласти в сковороду та тушкувати 3-5 хвилин, додати креветки, посолити та перемішати.
- 4 крокУ каструлі з великою кількістю підсоленої води відварити спагетті протягом 8 хвилин. Готові спагетті з’єднати з соусом, перемішати та посипати подрібненою зеленню.