Спагетті з креветками та помідорами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400-500 г креветок;
  • 250 г спагетті;
  • 2-3 шт. помідор;
  • 2 зубчики часнику;
  • 3-5 столових ложок оливкової олії;
  • зелень петрушки;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКреветки очистити, голови відокремити та відкласти. Помідори очистити від шкірки та нарізати середніми кубиками. Часник розчавити плоскою стороною ножа та в розігрітій з олією сковороді обсмажити до золотистого кольору, вийняти його та викинути.
  • 2 крокУ сковороду покласти голови креветок, смажити приблизно 5 хвилин, придавлюючи їх лопаткою, щоб отримати якомога більше соку. Голови видалити із сковороди. У сковороду додати очищені креветки та обсмажити їх протягом 2-3 хвилин. Креветки перекласти на тарілку та прикрити, щоб вони не охололи.
  • 3 крокПомідори покласти в сковороду та тушкувати 3-5 хвилин, додати креветки, посолити та перемішати.
  • 4 крокУ каструлі з великою кількістю підсоленої води відварити спагетті протягом 8 хвилин. Готові спагетті з’єднати з соусом, перемішати та посипати подрібненою зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test