
Страва «Пікантна»
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг риби;
- 100 г ріпчастої цибулі;
- 40 г вершкового масла;
- 40 г молока;
- 30 г зелені петрушки;
- сіль;
Інгредієнти для оформлення гарніру:
- 100-130 г вершкового масла;
- 100 г майонезу;
- 50 г зелені;
- 150 г яблук;
- 300-400 г помідорів;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- 80 г сметани.
Процес приготування
- 1 крокФіле риби без шкірки пропустити через м’ясорубку разом із пасерованою цибулею, додати яйце, молоко, спеції Огородник™ та збити.
- 2 крокПідсмажити омлет з додаванням зелені петрушки. На пергаментний папір покласти рибну масу, зверху омлет, завернути у вигляді рулету та відварити в підсоленій воді зі спеціями Огородник™.
- 3 крокПоставити рулет під легкий гніт, після чого нарізати і прикрасити сумішшю, приготованою із масла, майонезу та зелені.
- 4 крокПодати з гарніром, виклавши його довкола. Все полити сметаною та прикрасити зеленню.