Страва «Пікантна»

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг риби;
  • 100 г ріпчастої цибулі;
  • 40 г вершкового масла;
  • 40 г молока;
  • 30 г зелені петрушки;
  • сіль;

Інгредієнти для оформлення гарніру:

  • 100-130 г вершкового масла;
  • 100 г майонезу;
  • 50 г зелені;
  • 150 г яблук;
  • 300-400 г помідорів;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • 80 г сметани.

Процес приготування

  • 1 крокФіле риби без шкірки пропустити через м’ясорубку разом із пасерованою цибулею, додати яйце, молоко, спеції Огородник™ та збити.
  • 2 крокПідсмажити омлет з додаванням зелені петрушки. На пергаментний папір покласти рибну масу, зверху омлет, завернути у вигляді рулету та відварити в підсоленій воді зі спеціями Огородник™.
  • 3 крокПоставити рулет під легкий гніт, після чого нарізати і прикрасити сумішшю, приготованою із масла, майонезу та зелені.
  • 4 крокПодати з гарніром, виклавши його довкола. Все полити сметаною та прикрасити зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test