
Судак (короп, щука), запечений з печерицями
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг судака (коропа, щуки);
- 100 г печериць (або інших грибів);
- 100 г жиру;
- 100 г цибулі;
- 200 г сметани;
- 50 г сиру;
- 1-2 ст. л. води;
- перець горошком ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокРибу випатрати, промити, відрізати голову, відокремити філе, посолити, потім покласти у вогнетривкий посуд, полити жиром, поставити на 10-15 хвилин в нагріту духовку, злегка запекти.
- 2 крокГриби очистити та промити, зрізати ніжки, з великих капелюшків зняти плівку, тоненько нашаткувати. Додати нарізану кружальцями цибулю, сіль, перець Огородник™, воду та тушкувати 10 хвилин.
- 3 крокРибу викласти, прикрити печерицями, полити підсоленою сметаною, посипати грубо натертим сиром (можна збризнути олією з товченими сухарями), помістити в нагріту духовку. Риба готова, коли сир трохи підрум’яниться. Також рибу можна подавати як закуску.