Судак (короп, щука), запечений з печерицями

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг судака (коропа, щуки);
  • 100 г печериць (або інших грибів);
  • 100 г жиру;
  • 100 г цибулі;
  • 200 г сметани;
  • 50 г сиру;
  • 1-2 ст. л. води;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРибу випатрати, промити, відрізати голову, відокремити філе, посолити, потім покласти у вогнетривкий посуд, полити жиром, поставити на 10-15 хвилин в нагріту духовку, злегка запекти.
  • 2 крокГриби очистити та промити, зрізати ніжки, з великих капелюшків зняти плівку, тоненько нашаткувати. Додати нарізану кружальцями цибулю, сіль, перець Огородник™, воду та тушкувати 10 хвилин.
  • 3 крокРибу викласти, прикрити печерицями, полити підсоленою сметаною, посипати грубо натертим сиром (можна збризнути олією з товченими сухарями), помістити в нагріту духовку. Риба готова, коли сир трохи підрум’яниться. Також рибу можна подавати як закуску.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test