Судак паровий під соусом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 судак (600-700 г);
  • 150 г печериць;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 цибулина;
  • 5 ст. л. масла;
  • 2 ст. л. білого вина;
  • 1 ст. пшеничного борошна;
  • 0,5 лимона;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПечериці тушити у невеликій кількості води. У каструлю покласти підготовлені шматочки судака, залити бульйоном, звареним з голови, хвоста та плавників, додати перець Огородник™ та сіль, тоненько нарізані тушковані печериці, петрушку та цибулю, 2 ст. л. рідини, в якій тушкувались гриби та вино. Накрити каструлю кришкою і поставити на слабкий вогонь на 20 хвилин.
  • 2 крокГотову рибу викласти на тарілку. Рідину, в якій вона варилася процідити, опустити туди шматочок масла, змішаного з борошном, шампіньйони та прокип’ятити. Залити цим соусом рибу і на кожен шматок викласти по тоненькому кружальцю лимона. Гарнірувати відвареною картоплею, заправленою олією.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test