Судак по-польськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г судака;
  • 1 морква:
  • 1 корінь петрушки;
  • сіль;

Інгредієнти для соусу:

  • 5 ст. л. вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. рибного бульйону;
  • 1 ч. л. лимонного соку;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРибу нарізати порційними шматочками та відварити з корінням. Потім шумівкою перекласти на тарілку і гарнірувати цілою відвареною картоплею.
  • 2 крокОкремо подати соус. Для його приготування в сковороді розтопити масло, опустити в нього дрібно нарізане зварене круто яйце та подрібнену зелень, влити рибний бульйон, лимонний сік, посолити та розмішати.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test