
Судак по-польськи
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г судака;
- 1 морква:
- 1 корінь петрушки;
- сіль;
Інгредієнти для соусу:
- 5 ст. л. вершкового масла;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. рибного бульйону;
- 1 ч. л. лимонного соку;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокРибу нарізати порційними шматочками та відварити з корінням. Потім шумівкою перекласти на тарілку і гарнірувати цілою відвареною картоплею.
- 2 крокОкремо подати соус. Для його приготування в сковороді розтопити масло, опустити в нього дрібно нарізане зварене круто яйце та подрібнену зелень, влити рибний бульйон, лимонний сік, посолити та розмішати.