
Судак відварений з овочами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г судака;
- 1 корінь петрушки;
- 1 цибуля;
- 1 морква;
- 5-6 картоплин;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 1 стакан води;
- 1-2 лаврових листи ОгородникТМ;
- перець горошком ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокУ каструлю поставити нарізані кружальцями коріння та цибулю, четвертинками картоплю, зверху викласти шматочки підготовленого судака, додати лавровий лист і перець Огородник™, залити водою, посолити, покласти шматочок масла та поставити на вогонь.
- 2 крокВарити під кришкою 30-35 хвилин. Перед подачею до столу викласти судака з гарніром на підігріту тарілку та полити рідиною, в якій він варився.