Суп гороховий з м’ясом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 250 г гороху;
  • 500 г м’яса;
  • 1 цибуля;
  • 1 морква;
  • 1 корінь селери;
  • 1 пастернак;
  • 2 ст. л. олії;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗварити м’ясний бульйон. Покласти в нього горох після замочування і варити біля 1,5 години.
  • 2 крокПромиті і очищені моркву, селеру, пастернак і цибулю нарізати дрібними кубиками, спасерувати на олії і додати в суп за 10-15 хвилин до закінчення варіння, посолити.
  • 3 крокПодати з м’ясом і грінками, приготовленими із білого хліба, нарізаного кубиками і підсушеними в духовці. Посипати зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test