Суп грибний з галушками

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 40 г сушених грибів;
  • 1 склянка пшеничного борошна;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 600 г картоплі;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 корінь пастернаку;
  • 1 цибулина;
  • зелень;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗварити грибний бульйон. Борошно просіяти, додати воду (0,25 склянки), яйце і сіль, приготувати круте прісне тісто, розкачати його до товщини 1 см, а потім порізати на галушки.
  • 2 крокКартоплю очистити, нарізати дольками, опустити в грибний бульйон і варити 10-15 хвилин, у відвар додати нарізані соломкою, трохи підсмажені коріння і цибулю, а також дрібно нарізані гриби, галушки, спеції Огородник™ і варити все разом до готовності.
  • 3 крокМожна також тісто тонко розкачати і приготувати дуже маленькі варенички з фаршем із подрібнених грибів.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test