
Суп із чорної смородини з сирними галушками
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 350 г смородини;
- 150 г цукру;
- 15 г крохмалю;
для галушок:
- 300 г свіжого сиру;
- 2 яйця;
- 20 г цукру;
- 30 г пшеничного борошна;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЧорну смородину промити, розім’яти дерев’яною ложкою, трохи віджати, залити гарячою водою, закип’ятити, процідити через марлю або сито. Рідину довести до кипіння, додати цукор і розведений холодною водою крохмаль, дати трохи покипіти, влити сирий віджатий сік і охолодити.
- 2 крокСир розім’яти, додати яйце, цукор, муку, сіль та перемішати. Вологими руками розробити тісто на круглі галушки і відварити їх в підсоленій воді. Коли галушки піднімуться на поверхню, вийняти їх шумівкою на тарілку, охолодити. Перед подачею до столу покласти в тарілки і залити супом.