Суп із чорної смородини з сирними галушками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 350 г смородини;
  • 150 г цукру;
  • 15 г крохмалю;

для галушок:

  • 300 г свіжого сиру;
  • 2 яйця;
  • 20 г цукру;
  • 30 г пшеничного борошна;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЧорну смородину промити, розім’яти дерев’яною ложкою, трохи віджати, залити гарячою водою, закип’ятити, процідити через марлю або сито. Рідину довести до кипіння, додати цукор і розведений холодною водою крохмаль, дати трохи покипіти, влити сирий віджатий сік і охолодити.
  • 2 крокСир розім’яти, додати яйце, цукор, муку, сіль та перемішати. Вологими руками розробити тісто на круглі галушки і відварити їх в підсоленій воді. Коли галушки піднімуться на поверхню, вийняти їх шумівкою на тарілку, охолодити. Перед подачею до столу покласти в тарілки і залити супом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test