Суп із яблук

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700 г яблук;
  • 40 г картопляного крохмалю;
  • 200 г цукру;
  • 20 г кориці;
  • 80 г свіжих вершків.

Процес приготування

  • 1 крокПеребрані і очищені від насіння яблука нарізати скибками або кубиками, залити холодною водою і відварити до готовності.
  • 2 крокПотім додати цукор, корицю і розведений у воді крохмаль, довести до кипіння.
  • 3 крокПри подачі до столу в тарілку із супом налити вершки. Так само можна приготувати суп із груш або суміші яблук, груш і слив.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test