
Суп із кабачків зі свіжими грибами
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 300 г кабачків;
- 250 г свіжих грибів (краще білих);
- 3-4 картоплини;
- 1 морква;
- 1 корінь петрушки;
- 100 г томатів;
- 50 г зеленої цибулі;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокОчищені кабачки і картоплю нарізати скибками. Моркву, петрушку нарізати, спасерувати, за 3 хвилини до закінчення пасерування додати нарізану цибулю. Гриби перебрати, очистити і ретельно промити.
- 2 крокНіжки дрібно нарізати і протушкувати на смальці. Шляпки нарізати скибками, опустити в киплячу воду і варити 30-40 хвилин. Після цього додати картоплю, спасеровані овочі, тушені гриби і варити близько 20 хвилин.
- 3 крокЗа 5 хвилин до готовності додати кабачки, нарізані томати, посолити.