Суп із кабачків зі свіжими грибами

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г кабачків;
  • 250 г свіжих грибів (краще білих);
  • 3-4 картоплини;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки;
  • 100 г томатів;
  • 50 г зеленої цибулі;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОчищені кабачки і картоплю нарізати скибками. Моркву, петрушку нарізати, спасерувати, за 3 хвилини до закінчення пасерування додати нарізану цибулю. Гриби перебрати, очистити і ретельно промити.
  • 2 крокНіжки дрібно нарізати і протушкувати на смальці. Шляпки нарізати скибками, опустити в киплячу воду і варити 30-40 хвилин. Після цього додати картоплю, спасеровані овочі, тушені гриби і варити близько 20 хвилин.
  • 3 крокЗа 5 хвилин до готовності додати кабачки, нарізані томати, посолити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test