
Суп із ревеню з манними галушками
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 800 г ревеню;
- 2 ст. л. крохмалю;
- 150 г цукру;
для галушок:
- 50 г манної крупи;
- 1 склянку води або молока;
- 20 г цукру;
- 15 г вершкового масла;
- 1 яйце;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЧерешки ревеню промити, зняти тоненьку шкірку і нарізати невеличкими шматочками в поперек волокон. Потім опустити в киплячу підсолоджену воду, прокип’ятити 5 хвилин, влити помішуючи розведений холодною водою крохмаль, дати знову закипіти, охолодити.
- 2 крокДо супу приготувати манні галушки. Для цього на молоці або воді з додаванням солі, цукру, масла зварити густу манну кашу, трохи її охолодити, вбити яйце і ретельно перемішати. За допомогою двох ложок сформувати галушки, кинути їх у кип’яток і, коли вони піднімуться із дна каструлі, вийняти та охолодити. У тарілку із супом додати галушки і свіжі вершки.