Суп із ревеню з манними галушками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г ревеню;
  • 2 ст. л. крохмалю;
  • 150 г цукру;

для галушок:

  • 50 г манної крупи;
  • 1 склянку води або молока;
  • 20 г цукру;
  • 15 г вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЧерешки ревеню промити, зняти тоненьку шкірку і нарізати невеличкими шматочками в поперек волокон. Потім опустити в киплячу підсолоджену воду, прокип’ятити 5 хвилин, влити помішуючи розведений холодною водою крохмаль, дати знову закипіти, охолодити.
  • 2 крокДо супу приготувати манні галушки. Для цього на молоці або воді з додаванням солі, цукру, масла зварити густу манну кашу, трохи її охолодити, вбити яйце і ретельно перемішати. За допомогою двох ложок сформувати галушки, кинути їх у кип’яток і, коли вони піднімуться із дна каструлі, вийняти та охолодити. У тарілку із супом додати галушки і свіжі вершки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test