Суп із цитрусових

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 апельсин чи мандарин;
  • 0,5 л. води;
  • 1 ч. л. картопляного крохмалю;
  • 2 ч. л. цукру;
  • 1 ст. л. сметани або вершків.

Процес приготування

  • 1 крокЦедру дрібно наріжте, залийте водою, варіть 5-10 хв. і процідіть. У відвар додайте цукор, перемішайте, введіть попередньо розведений з водою крохмаль. Доведіть до кипіння та додайте очищені ошпарені та розділені на частинки цитрусові.
  • 2 крокСуп подавайте з вершками. У суп можна додати відварний рис, а також виноградне вино для ароматизації.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test