
Суп із цитрусових
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 апельсин чи мандарин;
- 0,5 л. води;
- 1 ч. л. картопляного крохмалю;
- 2 ч. л. цукру;
- 1 ст. л. сметани або вершків.
Процес приготування
- 1 крокЦедру дрібно наріжте, залийте водою, варіть 5-10 хв. і процідіть. У відвар додайте цукор, перемішайте, введіть попередньо розведений з водою крохмаль. Доведіть до кипіння та додайте очищені ошпарені та розділені на частинки цитрусові.
- 2 крокСуп подавайте з вершками. У суп можна додати відварний рис, а також виноградне вино для ароматизації.