
Суп із журавлини та яблук
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 300 г журавлини;
- 500 г яблук;
- 5 склянок води;
- 1 склянка цукру;
- 1 ст. л. крохмалю.
Процес приготування
- 1 крокЖуравлину перебрати, промити, розім’яти, залити кип’ятком, перемішати і накрити кришкою, а через 10-15 хвилин процідити через марлю.
- 2 крокКаструлю з соком поставити на вогонь, додати цукор, очищені від шкірки та серцевини і нарізані скибками або соломкою яблука. Коли закипить, додати розведений крохмаль.
- 3 крокУ тарілку з охолодженим супом покласти відварений рис, саго або макаронні вироби, а також свіжі вершки або сметану.