Суп із журавлини та яблук

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г журавлини;
  • 500 г яблук;
  • 5 склянок води;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 ст. л. крохмалю.

Процес приготування

  • 1 крокЖуравлину перебрати, промити, розім’яти, залити кип’ятком, перемішати і накрити кришкою, а через 10-15 хвилин процідити через марлю.
  • 2 крокКаструлю з соком поставити на вогонь, додати цукор, очищені від шкірки та серцевини і нарізані скибками або соломкою яблука. Коли закипить, додати розведений крохмаль.
  • 3 крокУ тарілку з охолодженим супом покласти відварений рис, саго або макаронні вироби, а також свіжі вершки або сметану.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test