Суп картопляний зі свіжими грибами

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г свіжих грибів;
  • 800 г картоплі;
  • 1 цибуля;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 корінь селери;
  • 2 ст. л. олії;
  • зелень;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби очистити і промити. Ніжки відрізати, порубати і підсмажити на олії. Окремо підсмажити моркву, петрушку, селеру і цибулю.
  • 2 крокШапки грибів нарізати скибками, ошпарити, відкинути на друшляк і, коли вода стече, перекласти в каструлю, залити водою, варити на протязі 40 хвилин.
  • 3 крокПісля цього опустити в каструлю нарізану кубиками картоплю, підсмажені ніжки грибів, моркву, петрушку, селеру, цибулю, спеції Огородник™ і варити ще 20-25 хвилин.
  • 4 крокПри подачі до столу додати сметану, дрібно нарізану зелену цибулю і кріп.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test