Суп-харчо

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    45 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г грудинки баранини або яловичини;
  • 100 г рису;
  • 45 г масла;
  • 90 г ріпчастої цибулі;
  • 10 г часнику;
  • 45 г томат-пюре;
  • 15 г сушеної зелені «Хмелі-сунелі» ОгородникТМ;
  • 45 г свіжої зелені;
  • 3 г перцю стручкового;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГрудинку нарізати на невеличкі шматочки, залити холодною водою, відварити до напівготовності, прибавити промитий і перебраний рис, нашинковану і спасеровану з томатом-пюре цибулю, товчений часник, зелень, перець і варити поки рис не стане м’яким.
  • 2 крокПри подачі до столу покласти в тарілку 2-3 шматочки м’яса і посипати подрібненою зеленню петрушки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test