
Суп-харчо
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г грудинки баранини або яловичини;
- 100 г рису;
- 45 г масла;
- 90 г ріпчастої цибулі;
- 10 г часнику;
- 45 г томат-пюре;
- 15 г сушеної зелені «Хмелі-сунелі» ОгородникТМ;
- 45 г свіжої зелені;
- 3 г перцю стручкового;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокГрудинку нарізати на невеличкі шматочки, залити холодною водою, відварити до напівготовності, прибавити промитий і перебраний рис, нашинковану і спасеровану з томатом-пюре цибулю, товчений часник, зелень, перець і варити поки рис не стане м’яким.
- 2 крокПри подачі до столу покласти в тарілку 2-3 шматочки м’яса і посипати подрібненою зеленню петрушки.