Суп малиново-смородиновий

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 250 г малини;
  • 250 г смородини;
  • 10 г крохмалю картопляного;
  • 100-150 г цукру.

Процес приготування

  • 1 крокПеребрані і промиті ягоди розімніть, відіжміть сік через марлю. Залийте мезгу водою, зваріть, процідіть та додайте цукор. Доведіть до кипіння, заправте картопляним крохмалем, розведеним у 125 г охолодженого ягідного відвару.
  • 2 крокЗакип’ятіть суп, з’єднайте зі сметаною та ягідним соком. Подавайте із грінками.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test