Суп молочний із рису та пшона

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    2 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 0,5 л молока;
  • 1 склянка води;
  • 130 г рису (або 160 г пшона);
  • 20 г вершкового масла;
  • 20 г цукру;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПеребраний рис проварити у воді 5-7 хвилин, відкинути на сито, а потім опустити в кипляче молоко. Якщо суп готують не на самому молоці, у каструлю з водою, де проварюється рис, через 5-7 хвилин влити гаряче молоко, додати сіль, цукор і довести до кипіння.
  • 2 крокПеред подачею до столу в суп додати вершкове масло.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test