Суп молочний з гарбузом

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    2 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г молока;
  • 150 г гарбуза;
  • 20 г манної крупи;
  • 30 г вершкового масла;
  • 10 г цукру;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГарбуз нарізати кубиками або брусками, припустити на маслі у власному соку, помішуючи, щоб не пригорів.
  • 2 крокДодати цукор і сіль, після чого з’єднати із гарячим молоком і варити на слабкому вогні 10-15 хвилин.
  • 3 крокВ киплячий суп, постійно помішуючи, додати манну крупу.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test