Суп молочний з овочами

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    25 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700 г молока;
  • 100 г білокачанної капусти;
  • 100 г гарбуза;
  • 50 г моркви;
  • 50 г консервованого зеленого горошку;
  • 50 г вершкового масла;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту і моркву нарізати кубиками. Підготовлену моркву залити до половини об’єму водою і проварити 10-15 хвилин, потім додати капусту і знову проварити 10 хвилин.
  • 2 крокВ суп додати нарізаний кубиками гарбуз, гаряче молоко, сіль і довести до кипіння. Подати з маслом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test