Суп овочевий вегетаріанський (румунська кухня)

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 100 г зеленого горошку;
  • 100 г зеленої квасолі;
  • 400 г картоплі;
  • 100 г моркви;
  • 250 г кабачків;
  • 200 г цвітної капусти;
  • 100 г томатів;
  • 20 г борошна;
  • 25 г рослинної олії;
  • зелень петрушки;
  • кріп;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМоркву і корінь петрушки очистити, промити, нарізати скибками і відварити в підсоленій воді.
  • 2 крокПотім додати зелений горошок, нарізані стручки квасолі, розібрану на суцвіття цвітну капусту, нарізану кубиками картоплю і кабачки.
  • 3 крокЗаправити суп приготованим на олії пасерованим борошном, додати очищені від шкірки і нарізані томати, посолити, довести до кипіння.
  • 4 крокПодати до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test