
Суп овочевий вегетаріанський (румунська кухня)
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 100 г зеленого горошку;
- 100 г зеленої квасолі;
- 400 г картоплі;
- 100 г моркви;
- 250 г кабачків;
- 200 г цвітної капусти;
- 100 г томатів;
- 20 г борошна;
- 25 г рослинної олії;
- зелень петрушки;
- кріп;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМоркву і корінь петрушки очистити, промити, нарізати скибками і відварити в підсоленій воді.
- 2 крокПотім додати зелений горошок, нарізані стручки квасолі, розібрану на суцвіття цвітну капусту, нарізану кубиками картоплю і кабачки.
- 3 крокЗаправити суп приготованим на олії пасерованим борошном, додати очищені від шкірки і нарізані томати, посолити, довести до кипіння.
- 4 крокПодати до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленню.