Суп овочевий

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 4 великі картоплини;
  • 2 моркви;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 корінь селери;
  • 1 корінь пастернаку;
  • 1 цибулина;
  • 1,5 л води;
  • 150 г сметани;
  • 1 жовток;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМоркву, селеру, петрушку, пастернак і цибулю нарізати невеличкими скибками і відварити в підсоленій воді. Коли овочі будуть майже готові, додати нарізану картоплю.
  • 2 крокСметану змішати з жовтками. Після того, як картопля стане м’якою, заправити суп сметаною з яйцем, ретельно розмішуючи, посипати дрібно нарізаною зеленню. Суп можна подавати з грінками.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test